Connect with us

Oci i Cultura

Marató d’activitats culturals a Manacor amb motiu de Sant Jordi

Manacor ha preparat un bon seguit d'activitats culturals per a poder celebrar la Diada, igual que la resta de municipis del Llevant i el Migjorn de Mallorca.

Diferents indrets del municipi s’ompliran de contacontes durant tot el capvespre

El segon Sant Jordi en pandèmia es presenta bastant millor que el de l’any passat, malgrat que encara estem molt lluny de la màgia de les diades d’abans de l’emergència sanitària i totes les seves conseqüències. No obstant, podem avançar que aquest divendres veurem més llibres i més roses que l’any passat al carrer.

Manacor ha preparat un bon seguit d’activitats culturals per a poder celebrar la Diada, igual que la resta de municipis del Llevant i el Migjorn de Mallorca.

Divendres 23 d’abril.

FIRA DEL LLIBRE DE MANACOR

Exposició i venda de novetats literàries al Claustre de Sant Vicenç Ferrer. Hi participen: Leo, Món de Llibres, Sincòmics i Sa Morera.

Horari de la Fira: de 9h a 20h.

Visita i inauguració de la instal·lació artística: 11 h. El batle de Manacor, Miquel Oliver, juntament amb el delegat de Cultura, Mateu Marcé, a les 11 h visitaran la Fira i la instal·lació artística ‘Infants: artistes i poetes’ realitzada pels escolars del municipi sota la direcció de Sara Fernández.

La capacitat de la fira és limitada, pel que es controlarà l’accés al recinte per tal de respectar la capacitat permesa d’acord amb la normativa Covid-19.

MARATÓ DE CONTES

17 h. Institució Pública Antoni M. Alcover. Recontam contes. 17 h. Molí d’en Fraret. El follet groguet.
17 h. Molí d’en Beió. Màquina Gramòptica Universa.
17 h. Biblioteca de Porto Cristo. Animalades Submarines.

17 h. Biblioteca de Son Macià. Damià el Bufó ens du un conte.
18.30 h. Pl. Pares Creus i Font i Roig. Les joguines de na Martina. 18.30 h. Torre del Palau. Hi havia una vegada…
18.30 h. Pati del Museu d’Història de Manacor. La terra del Myotragus. 18.30 h. Biblioteca de Porto Cristo. Nassos i més.

(Tots els contacontes tenen capacitat limitada i estaran adaptats a la normativa vigent en matèria de seguretat i higiene referent a la Covid-19).

Són tendència