Connect with us

Vist a les xarxes

Nou cop laboral en la banca: BBVA preveu també un acomiadament massiu de treballadors

Nou cop laboral en la banca: BBVA preveu també un acomiadament massiu de treballadors

L’entitat financera ha plantejat als sindicats un expedient de regulació d’ocupació per a 3.800 persones, xifra que suposa un 16% de la plantilla

Després de l’ERO anunciat aquesta setmana per CaixaBank que afectaria a 8.291 empleats, arriba un altre cop en l’àmbit laboral del sector financer. El BBVA ha plantejat als sindicats un expedient de regulació d’ocupació per a 3.800 persones, la qual cosa suposa un 16% de la plantilla actual. Aquesta reducció de personal anirà acompanyada del tancament d’unes 530 oficines, el 22,5% de la xarxa en el conjunt de l’estat, és a dir, gairebé una de cada quatre.

El BBVA ha explicat als sindicats aquest dijous que l’objectiu és garantir la seva competitivitat i la sostenibilitat dells llocs de feina de l’entitat en vistes a un futur, per la qual cosa, consideren “imprescindible” reduir la seva estructura de costos.

El sindicat Comissions Obreres (CC OO) critica que els acomiadaments afectaran “3.000 persones de la xarxa d’oficines (més d’un 21% de les persones que actualment treballen) i les 800 restants dels serveis centrals de l’entitat (5% del total actual)”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència