Connect with us

Oci i Cultura

Manacor presenta el I Festival de Música Antiga

Manacor presenta el I Festival de Música Antiga

Entre el 2 i el 23 de maig

Manacor acollirà el proper mes de maig el I Festival de Música Antiga, organitzat pel departament de Cultura de l’Ajuntament. El festival constarà de quatre concerts que es duran a terme al Convent barroc de Sant Vicenç Ferrer, el qual té una acústica molt adequada per a aquest tipus de concerts de música antiga, i comptarà amb intèrprets de primer nivell en l’àmbit musical mallorquí i europeu.

“Els darrers anys el departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor ha intensificat la programació de música clàssica, amb un notable interès per part del públic manacorí. Per això hem cregut oportú fer una passa més i crear un festival especialitzat en música antiga”, ha explicat el delegat de Cultura, Mateu Marcé.

L’objectiu principal del Festival de Música Antiga de Manacor és donar a conèixer la música anterior al període conegut com a Classicisme. Per tant, inclou la música medieval, renaixentista i barroca. El programa d’enguany es centrarà sobretot en la música barroca.

Tots els concerts seran al mes de maig, en diumenge i sempre a la mateixa hora (19 hores).

El Festival de Música Antiga de Manacor pretenen arribar a públic especialitzat però també al públic general. Els concerts, evidentment, compliran amb la normativa COVID del Govern de les Illes Balears, amb capacitat limitada i inscripció prèvia del públic assistent.

Són tendència