Connect with us

Oci i Cultura

El sector de l’oci infantil de Mallorca denuncia que Negueruela els exclou de les negociacions de restauració “per no ser hostaleria”

El sector de l'oci infantil de Mallorca denuncia que Negueruela els exclou de les negociacions de restauració "per no ser hostaleria"

El col·lectiu lamenta que només siguin tinguts en compte a l’hora d’aplicar restriccions

L’Associació d’Empresàries de l’Oci Infantil de Mallorca (AEOIM) ha denunciat el fet que el conseller de Turisme del Govern, Iago Negueruela hagi decidit excloure a aquest col·lectiu professional de les reunions i negociacions que l’Executiu manté amb el sector de restauració.

Qualifiquen de “tracte discrinatori” tal decisió i exigeixen que les seves reivindicacions siguin ateses. “Només demanam que se’ns atengui, es reuneixin amb nosaltres ja que les nostres necessitats són diferents a les que es poden negociar amb els hostalers”, ha manifestat una portaveu d’aquesta entitat.

“Tenim públic específic. Els nostres clients són grups estables i uns horarisdiferents al dels bars i restaurants”, defensen. Per aquesta raó consideren que també haurien de ser tingudes en compte les seves necessitats.

Demanen poder consensuar un protocol específic per al sector i que se’ls permeti poder treballar. “Duim molt de temps aturats i tampoc en les ajudes se’ns està tenint en compte”, denuncien.

Són tendència