Connect with us

Actualitat

Exigeixen que el batle de Capdepera expliqui les seves contradiccions amb la delegada, Aina Calvo

El batle de Capdepera denuncia la "passivitat" de la Guàrdia Civil amb els autors d'una agressió a un Policia Local

El portaveu del grup municipal del PP, Paulí Faba, es mostra preocupat perquè la polèmica “està tacant el nom del poble i dels cossos i forces de seguretat

El Partit Popular reclama explicacions al batle de Capdepera, Rafel Fernández, per les contradiccions entre ell i la delegada del govern espanyol, Aina Calvo, sobre la polèmica que envolta els fets ocorreguts el passat 2 d’abril a Cala Rajada, on dos agents de la Policia Local van ser agredits per un grup de veïnats.

El batle, dies després del succés, va denunciar la passivitat de la Guàrdia Civil a l’hora d’arrestar als possibles implicats amb l’agressió. El Consistori, en aquestes últimes hores, ha adreçat una petició al ministre de l’Interior, Grande-Marlaska, perquè encomani una investigació sobre el procediment que seguiren els agents encarregats de la investigació que pertany a la caserna d’Artà.

En la petició municipal, que també s’ha fet arribar al Defensor del Poble, es feia constar que la delegada del govern espanyol, Aina Calvo, s’hauria agafat a rialles la petició del batle a l’hora de plantejar-li que ordenés una recerca sobre l’actuació del cos policial.

El portaveu del grup municipal del PP, Paulí Faba, ha demanat al batle que “ens expliqui en comissió informativa el posicionament de l’equip de govern envers la polèmica per tanta contradicció entre càrrecs institucionals sobre la Guàrdia Civil” .

Faba es mostra preocupat perquè “el batle està tacant el nom del poble i dels cossos i forces de seguretat”. Li demanam seny i exemplaritat en tot aquest escàndol, no pot ser que Capdepera sigui notícia dia sí i dia també per aquest assumpte”.

Són tendència