Connect with us

Comunitat

Detinguts dos homes per una estafa de 34.900 euros a Palma

Es van servir d’un concessionari de compra venda de cotxes sol·licitant préstecs fraudulents a nom dels clients

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos homes, de 31 i 43 anys, tots dos de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de delictes d’estafa falsedat documental, apropiació indeguda i frustració en l’execució.

Els dos homes es van servir d’un concessionari de compra venda de cotxes, situat en el polígon Son Castelló de Palma, del qual un d’ells era el seu administrador i que es trobava immers en concurs de creditors, després de presentar documentació falsa en la seva entitat bancària.

Amb la documentació sol·licitaven préstecs per a l’adquisició de vehicles a nom de les víctimes, les quals no es van adonar dels fets fins que l’entitat bancària els reclamava les quotes no abonades d’aquests finançaments.

D’igual forma es van apropiar de doblers aportats per les víctimes per a la reserva de vehicles, les quals quan van anar a reclamar es van trobar amb el concessionari tancat

La quantitat estafada ascendeix a t34.900 euros, sent dotze els perjudicats fins al moment, gràcies a les denúncies investigades.

D’aquesta manera els agents del grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics van procedir a la detenció dels dos homes com a presumptes autors de delictes de falsedat i estafa i a més a un d’ells per apropiació indeguda i frustració en l’execució.

Són tendència