Connect with us

Vist a les xarxes

Les mútues privades reforçaran la campanya de vacunació

Més 500 ciutadans del Llevant reben la primera dosi d'AstraZeneca, en ple debat sobre el protocol d'aquesta vacuna

Amb l’objectiu d’accelerar la immunització de la població

El sistema de vacunació de la sanitat pública incorporarà pròximament a milers de sanitaris de les mútues privades per a accelerar la campanya d’immunització.

La Seguretat Social i la patronal CEOE haurien signat un acord per a posar a la disposició de la campanya de vacunació general la logística i el personal de les empreses per a accelerar el procés d’immunització. Així ho ha avançat aquest dilluns el ministre d’Inclusió i Seguretat Social, José Luís Escrivá, en una entrevista.

El principi d’acord entre la Seguretat Social i la CEOE pretén evitar els possibles ‘colls de botella’ que es poguessin produir en els pròxims mesos, una vegada que l’arribada de les diferents vacunes agafi un major ritme i el principal problema per al tractament de la població no sigui la falta de vials, sinó la de mans o espais on posar-los.

En aquest sentit, la xarxa de mútues col·laboradores vinculades a la patronal espanyola es posarà pròximament a la disposició d’aquells territoris que així ho requereixin.

Són tendència