Connect with us

Esports

El futbol modest es posiciona en contra de la nova Superlliga europea

La notícia, que es va fer oficial aquest diumenge, ha provocat un autèntic terratrèmol en tots els àmbits futbolístics

No a la Superliga Europea. Si al futbol de sempre!. Aquest era un dels molts comentaris que en aquestes últimes hores en pogut llegir en les xarxes socials, després que aquest diumenge es fés públic la creació de la nova Superlliga europea de futbol, al marge de la UEFA i la FIFA, integrada pels clubs més importants del continent, entre ells FC Barcelona, Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Juventus, Liverpool, Milan, Manchester United, etc.

Els clubs fundacionals es repartirien 3.500 milions d’euros pel sol fet de participar-hi, uns 230 milions cadascun. A tot això la UEFA va expressar en un comunicat conjunt amb les lligues i federacions principals el seu rebuig a la competició i va amenaçar els clubs que s’hi adhereixin de quedar fora de les competicions nacionals, continentals i mundials i els jugadors d’aquests clubs de no poder jugar amb les seves seleccions.

Molts clubs modestos també han expressat el seu rebuig a aquesta iniciativa ja que entenen que queden absolutament al marge del repartiment econòmic d’aquesta competició i fins i tot de poder-se veure beneficiats de manera indirecta de la possibilitat d’enfrontar-se a un dels grans a través de competicions com és el cas de la Copa del Rei, que podria veure alterat també la formula de la competició.

La creació d’aquesta nova competició podria suposar també acabar amb el futbol tal com s’ha conegut durant moltíssims anys.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència