Connect with us

Societat

Manacor ofereix acompanyament i formació a aquelles persones que volen emprendre el seu negoci

Manacor ofereix acompanyament i formació a aquelles persones que volen emprendre el seu negoci

Mitjançant el programa ‘Activa el teu projecte’

L’Ajuntament de Manacor ofereix acompanyament i formació a aquelles persones que volen emprendre el seu negoci. ‘Activa el teu projecte’ és un programa del departament de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manacor que ofereix suport al disseny i posada en pràctica de les seves idees de negoci mitjançant un diagnòstic d’habilitats i de competències. Amb aquest programa, els emprenedors podran desenvolupar la seva idea i model de negoci gràcies a un acompanyament personalitzat que facilitarà la redacció d’un pla d’acció que els conduirà a transformar la idea inicial en un projecte empresarial amb una viabilitat tècnica i financera analitzada prèviament.

El programa s’adreça a aquelles persones que tinguin una idea de negoci i potencial per a l’emprenedoria. La capacitat de la primera edició del programa és per a 20 persones.

El programa tindrà la durada d’un mes. La formació s’estructurarà en el següents mòduls:

– Diagnòstic i desenvolupament d’habilitats emprenedores. (6 hores) – Idea de negoci. (4 hores)
– Validació del model de negoci. (4 hores)
– Pla d’acció. (10 hores)

– Pla d’empresa. (8 hores)
– Tràmits, ajudes i subvencions. (2 hores) – Obligacions fiscals. (4 hores)

A més d’aquestes sessions, cada participant comptarà amb sessions individuals d’orientació amb un expert en emprenedoria.

El programa preveu que, al final del procés de formació, cada participant realitzi una exposició del seu projecte davant d’un grup d’experts en emprenedoria, que valoraran el model de negoci exposat i hi podran fer les seves aportacions.

El programa es durà a terme a l’Espai Na Camel·la entre el 27 d’abril i el 10 de juny. Les sessions formatives es realitzaran cada dimarts i dimecres de 16 h a 20 h, mentre que les sessions d’orientació poden ser de matí o de capvespre.

Totes aquelles persones que hi estiguin interessades poden enviar un correu electrònic a aodl@manacor.org i cridar al telèfon 662351742 de 9 h a 14 h.

Són tendència