Connect with us

Actualitat

Un treballador mort i un altre ferit greu després de desplomar-se el sostre d’un habitatge a Santanyí

L’accident laboral ha tingut lloc sobre les 12.00 hores en desprendre’s un forjat de l’obra en la qual es trobaven treballant aquestes dues persones

Un treballador ha mort i un altre ha resultat ferit greu aquest matí després de desplomar-se el sostre d’un primer pis d’un habitatge en obres en el municipi de Santanyí.
Segons ha informat la Guàrdia Civil, l’accident laboral ha tingut lloc sobre les 12.00 hores en desprendre’s un forjat de l’obra en la qual es trobaven treballant aquestes dues persones.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, també s’ha traslladat al lloc dels fets per interessar-se pel succés

 

Així, els dos homes estaven treballant en l’obra de la casa, situada a la plaça sa Canal, número 25, quan el sostre s’ha enfonsat i han quedat atrapats entre els enderrocs.

 

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, també s'ha traslladat al lloc dels fets per interessar-se pel succés.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, també s’ha traslladat al lloc dels fets per interessar-se pel succés.

L’altre treballador ha estat traslladat a un centre hospitalari de Mallorca. Al lloc dels fets han acudit els Bombers de Mallorca, Policia Local, Guàrdia Civil, el SAMU061 i efectius del servei d’Emergències de Balears. El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, també s’ha traslladat al lloc dels fets per interessar-se pel succés.

Al lloc dels fets han acudit els Bombers de Mallorca, Policia Local, Guàrdia Civil, el SAMU061 i efectius del servei d’Emergències de Balears

 

Són tendència