Connect with us

Vist a les xarxes

Espanya no exigirà PCR als turistes que tenguin el certificat de vacunació a partir del juny

El Govern reclama a Madrid reforçar els controls en els aeroports davant l'arribada de vols d'Alemanya

L’Estat confirma així que vol ser dels menys restrictius de cara a l’estiu per tal de poder rebre tants visitants com sigui possible

El govern espanyol no demanarà proves PCR als ciutadans europeus que tenguin el certificat verd de vacunació a partir del pròxim mes de juny. L’Estat confirma així que vol ser dels menys restrictius de cara a l’estiu per tal de poder rebre tants turistes com sigui possible, tenint en compte que ja hi haurà una part important de la població europea vacunada.

Però això no voldrà dir que hi hagi lliure mobilitat per tot Europa, sinó que cada estat decidirà quines restriccions manté dins del seu respectiu territori. Cada estat podrà decidir si manté mesures com quarantenes o restriccions d’entrada i sortida per molt que es dugui el certificat.

Espanya ja aclareix que la seva estratègia és obrir-ho tot tant com es pugui –amb seguretat– per arribar a una xifra de 40 milions de turistes estrangers; això seria la meitat del que era habitual abans que arribés la covid, però el doble que l’estiu passat.

Són tendència