Connect with us

Actualitat

A Felanitx: Intenta socórrer a un home estès en un camí i gairebé li roben el cotxe

Un veïnat de Campos va viure un episodi que tardarà molt de temps en oblidar

Els fets van succeir aquesta setmana a primera hora del matí. La mala experiència la va viure en primera persona un veïnat de Campos, quan es traslladava amb el seu vehicle a la feina per un camí situat devers Son Negre, en el municipi de Felanitx, quan va observar que una persona es trobava estesa a terra al costat d’una motocicleta.

Davant aquesta situació, va decidir aturar el vehicle amb la finalitat de socórrer a la suposada persona que feia pensar que hauria sofert un accident, quan poc després es va adonar que un individu que havia aparegut pel costat contrari del camí en qüestió intentava accedir a l’interior del seu cotxe. La violenta situació va provocar una baralla entre tots dos enmig del camí.

El suposat intent de sostracció del vehicle, al final, es va poder resoldre amb l’aparició per la zona d’un altre cotxe, conduït casualment per un agent de la Guàrdia Civil que es trobava fora de servei, i que va decidir intervenir davant la situació creada.

Segueix llegint
Publicitat
1 Comentari

1 Comentari

 1. GABRIEL MOREY GELABERT

  18 abril, 2021 at 12:17 pm

  L’HOME EN EL CAMI ESTÈS :-
  Estimats lectors som un poc experimentat amb la feina que dur anar a darrera els delin qüents, la meva feina abans era de policia, ara estic jubilat, i quant estava actiu, una vegada vaig tenir un cas molt parescut, menys mal que els varem aglapir.
  El meu consell és qui si es trobau mai en un cas d’aquests, es pot anar a socórrer a una
  persona estesa a un camí o carretera però sempre amb precaució, si es tracta del vespre, donáu avís a la policia o Guardia Civil, per evitar sorpreses, endemés si anau totsol, no ens hi atureu, i si ho feis aturau-vos 200 metres més avall, i mirau al vostre entorn avisant totduna perqué sempre són dues o tres persones, mai van totsols i sempre solen aprofitar-se d’atacar a persones majors. ( ho tenc com experiéncia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència