Connect with us

Comunitat

Una dona ha de ser atesa després d’asfixiar-se en el seu domicili de Sencelles pels gasos d’un generador

Una dona ha de ser atesa després d'asfixiar-se en el seu domicili de Sencelles pels gasos d'un generador

La víctima es va desmaiar mentre participava d’una vídeocridada amb la seva filla

La Guàrdia Civil va rescatar la nit del passat dimecres a una dona de 49 anys que es va desmaiar en el seu domicili de Sencelles.
A través de la Central d’Emergències 112 es va rebre avís d’una jove que va informar que estava fent una vídeocridada amb la seva mare i aquesta s’havia desmaiat en el transcurs de la conversa, per la qual cosa es va mobilitzar amb urgència una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil, fins a una casa aïllada del nucli urbà.

En arribar els guàrdies civils van observar a través d’una finestra que a l’interior de l’habitatge hi havia una dona estesa a terra. Després de forçar una de les portes de l’habitatge els agents van extreure a la dona fins a l’exterior on va ser atesa pels serveis mèdics que la van traslladar a l’hospital de Son Llatzer en estat semiconscient.

En inspeccionar l’habitatge, en el soterrani van trobar un generador de gasolina encès que no evacuava els gasos correctament i que va poder ser la causa de l’esmentat incident.

Són tendència