Connect with us

Actualitat

Manacor té, ara mateix, 67 casos actius de la Covid-19

Manacor, Montuïri i Vilafranca reuneixen els requisits per a ser considerats "zones tensionades"

Felanitx, Llucmajor i Capdepera figuren entre els municipis amb major incidència, només per darrere dels grans municipis poblacionals

Els grans municipis poblacionals de Mallorca,( Palma, Inca, Manacor i Calvià, per aquest ordre) superen ara mateix els 50 casos actius, segons les últimes dades del Servei d’Epidemiologia.

Palma és l’únic municipi del conjunt del territori amb una xifra de casos actius superior als 500 casos (524). Inca, amb 72; Manacor, 67; i Calvià, amb 54, completen la classificació en el cas concret de Mallorca. La ciutat d’Eivissa és el segon nucli poblacional de les Illes amb major nombre de casos positius (90).

Felanitx, Llucmajor i Capdepera figuren també en la llistat de municipis de l’illa amb major nombre de casos actius, si bé en tots aquests casos la xifra és inferior als 50 positius detectats.

Segons les últimes dades del Servei d’Epidemiologia, 13 municipis de Balears no tenen cap cas actiu de coronavirus. Pel que fa a Mallorca, destaquen Esporles, Sant Joan, Puigpunyent, Valldemossa, Maria de la Salut, Santa Eugènia, Ariany, Búger, Estellencs i Escorca.

Altres municipis com Artà, Algaida, Montuïri, Sant Llorenç des Cardassar, Vilafranca de Bonany, SesSalines o Petra, tenen menys d’una desena de casos actius ara mateix.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com