Connect with us

Comunitat

A partir d’aquest divendres: Es posa en marxa el nou web per a demanar cita per a poder vacunar-se

A partir d'aquest divendres: Es posa en marxa el nou web per demanar cita per a poder vacunar-se

Els nascuts l’any 1956, primers beneficiaris a l’hora d’utilitzar el nou servei

La Conselleria de Salut i Consum posarà demà a l’abast dels ciutadans el nou web creat per la Fundació BIT i el Servei de Salut per demanar cita per ser vaccinat contra la COVID-19: https://citavacunacovid.ibsalut.es. Així ho ha explicat la coordinadora de la campanya de vacunació, Eugènia Carandell, qui ha destacat que aquesta nova eina permetrà els ciutadans triar data i hora per a poder vacunar-se.

Inicialment el web està destinat als ciutadans nascuts l’any 1956, ques  podran triar el lloc on volen rebre la dosi entre els diferents punts de vacunació massiva repartits arreu del territori (Son Dureta (Palma), poliesportiu Germans Escalas (Palma), Poliesportiu Mateu Cañellas (Inca), Hipòdrom de Manacor, Recinte Firal de Maó, la sala polivalent del Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella), Recinte Firal (Eivissa) i l’Hospital de Formentera. La cita per a la segona dosi es donarà en el centre de vacunació. A mesura que arribin més vacunes el web s’obrirà a grups poblacionals més amples, segons ha informat la Conselleria de Salut.

L’agenda de cites disponibles al web només permet reservar cita a una setmana vista; d’aquesta manera, es podrà actualitzar d’acord a la previsió d’arribada setmanal de vaccins. Una vegada s’hagin completat les cites disponibles de la setmana el sistema avisarà. Les persones que no hagin pogut accedir-hi podran esperar a la setmana següent o bé esperar a ser telefonats des d’Infovacuna COVID.

El funcionament de la cita de vacunació és similar a la cita amb el metge o pediatra d’atenció primària.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència