Connect with us

Actualitat

Desconvocada la vaga indefinida de la recollida de residus a Son Servera

El Consistori ha informat avui capvespre que l’empresa concessionària i els treballadors han arribat a un acord sobre les condicions laborals

Acord ‘in extremis’ per desencallar la vaga indefinida que el sindicat UGT havia anunciat aquesta setmana en el servei de la recollida de residus en el municipi de Son Servera.

El Consistori, aquest capvespre, ha informat que l’acord entre els representants de l’empresa concessionària i els treballadors “s’ha donat després de dures negociacions on des de l’Ajuntament s’ha intentat en tot moment arribar a un acord positiu per ambdues parts. Després d’aquestes negociacions, al final els treballadors veuran una millora en els seus salaris”.

Des de l’Ajuntament també que s’ha anunciat que “avui mateix l’empresa farà una recollida extraordinària per retirar els residus d’aquests dies i que a partir de demà (aquest divendres), torna el servei en la seva forma habitual”.

L’Ajuntament ha anunciat que “avui mateix l’empresa farà una recollida extraordinària per retirar els residus d’aquests dies i que a partir de demà (aquest divendres), torna el servei en la seva forma habitual”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com