Connect with us

Vídeos Recomanats

L’Ajuntament d’Artà presenta un vídeo sobre l’acte de col·locació de les Pedres de la Memòria

L’enregistrament també serveix de petit documental que reflecteix, a partir de la narració d’una part de la història que visqué una família, la situació que es va viure durant la Guerra Civil al municipi

L’Ajuntament d’Artà ha fet públic aquest dimarts un vídeo sobre l’acte de col·locació de les Pedres de la Memòria, que va tenir lloc el passat mes de febrer i que va servir per honorar algunes de les persones del poble represaliades durant la Guerra Civil i la dictadura.

El Consistori va decidir enregistrar-ne les imatges per poder-les mostrar a tota la ciutadania. L’enregistrament també serveix de un petit documental que reflecteix, a partir de la narració d’una part de la història que visqué una família, la situació que es va viure durant la Guerra Civil i la dictadura al municipi.

L’objectiu de totes aquestes accions, segons la regidora Aina Comas, és “contribuir a la recuperació de la memòria històrica, fomentar la reflexió crítica i estudiar el nostre passat més recent com a element de prevenció contra el feixisme i la intolerància”.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència