Connect with us

Comunitat

El personal de neteja de Son Espases convoca tres dies de protestes per “l’excessiva càrrega de treball”

El personal de neteja de Son Espases convoca tres dies de protestes per "l'excessiva càrrega de treball"

La situació actual els obliga a fer feina tots els caps de setmana excepte un al mes

La Federació de Serveis, Mobilitat i Consum d’UGT, FeSMC-UGT, ha informat aquest dimarts que el personal de neteja de l’Hospital de Son Espases inicia aquest dimecres tres dies consecutius de protestes contra la imposició de canvis substancials en les condicions laborals que han agreujat les càrregues i ritmes de treball.

La delegada de neteja d’UGT a Son Espases, Eva Pimpollo, ha assegurat que després de dos mesos de la modificació en els torns de treball “ja no podem més, estem esgotades física i psicològicament i anam amb por de treballar”.

Els canvis dels quadrants de treball es van implantar de manera unilateral per la concessionària CHUSE el mes de febrer per a complir les ràtios presencials de 148,8 persones per dia establertes per una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears.

Pimpollo ha afirmat que només s’està complint la sentència els dissabtes i diumenges, i no durant la resta de la setmana, la qual cosa impedeix conciliar al personal de neteja en haver de treballar tots els caps de setmana excepte un al mes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència