Connect with us

Comunitat

Armengol defensa que Balears “no necessita un 70% de gent vacunada per a reactivar el turisme”

Armengol defensa que Balears "no necessita un 70% de gent vacunada per a reactivar el turisme"

La presidenta del Govern diu que “les restriccions permetran l’arribada de turistes”

El president i portaveu del PP, Biel Company, ha demanat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, durant el ple ordinari celebrat aquest dimarts en el Parlament, per les previsions que fa l’Execuctiu per a la temporada turística d’enguany, ja que segons el polític conservador “aquestes illes no es poden permetre que aquesta temporada sigui un desastre, com la del de l’any passat”.

Per això, ha explicat Company “sorprèn que vostè es mostri satisfeta davant l’anunci de Sánchez que la vacunació del 70% de la població s’aconseguirà a finals del mes d’agost. I mentrestant, vostè calla en lloc de defensar els interessos d’aquestes illes” i ha afegit que “la previsió de vacunació del Govern no ens serveix”.

“Necessitam que aquest 70% s’aconsegueixi al juny si volem tenir una temporada d’estiu decent; necessitam disposar de més vacunes i que es dispensin més ràpid i necessitam estar preparats davant el que pugui passar amb la compra de vacunes”, ha exigit Company.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha respost les afirmacions del cap de l’oposició deslligant la reactivació del turisme amb el fet que el 70% de la població resident estigui immunitzada. Mentre el ritme de vacunació continua sent insuficient per a arribar a l’objectiu d’immunització abans de juny, amb poc més d’un 13% havent rebut la primera dosi i a penes un 5%, la segona, l’estiu està cada vegada més a prop. No obstant això, en contra de l’alerta del sector turístic i dels partits de l’oposició, Armengol ha assegurat avui que “no necessitam un 70% de gent vacunada per a reactivar el turisme a Balears”.

“Aquestes illes no es poden permetre que aquesta temporada sigui un desastre, com la del de l’any passat”, ha declarat el cap de l’oposició, Biel Company

La presidenta ha defensat que “tenim la població vulnerable vacunada i anam avançant” i ha assenyalat que la reactivació turística “va lligada també a tenir proves diagnòstiques i tenir una baixa incidència”. “Tenim una situació sanitària que ens permetrà reactivar el turisme gràcies a les restriccions”, ha dit la presidenta del Govern.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència