Connect with us

Comunitat

Els interiors dels bars i restaurants de Balears romandran tancats dues setmanes més

Felanitx derogarà l’ordenança fiscal d’ocupació de la via pública per a bars i restaurants

El Govern torna a permetre reunions socials i familiars de sis persones de fins a un total de dos nuclis de convivència

A partir d’aquest dilluns, Mallorca manté tancats, almenys, dues setmanes més els interiors dels seus bars i restaurants a l’espera de l’evolució dels contagis durant els pròxims dies.

El conjunt del territori recupera des d’avui les mesures aprovades abans que entressin en vigor les acordades amb motiu de la Setmana Santa. El Govern aixeca, per tant, el tancament perimetral de les Illes encara que manté els controls en ports i aeroports.

A més, l’Executiu torna a permetre reunions socials i familiars de sis persones de fins a un total de dos nuclis de convivència.

Per illes, Mallorca i Formentera continuen en nivell 2 d’alerta sanitària i Eivissa passa al mateix nivell per l’evolució de la pandèmia. Menorca, en canvi, continua en nivell 1.

Aquest dilluns, la Conselleria de Salut ha informat de 96 nous casos de la covid a les Illes des de dissabte passat. El total acumulat arriba als 58.115 casos des que va començar la pandèmia. No s’ha notificat cap mort i la xifra de defuncions amb la covid es manté en 780 persones.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com