Connect with us

Actualitat

L’IB-Salut posarà en marxa un sistema de cita prèvia per a vacunar-se

L'IB-Salut posarà en marxa un sistema de cita prèvia per a vacunar-se

Aquest nou servei podria entrar en funcionament en els pròxims dies

L’IB-Salut té intenció de posar en marxa un sistema per a demanar cita per a vacunar-se, semblant al qual s’utilitza per a demanar hora en el metge de capçalera.

S’especificarà en la pàgina web quina franja d’edat podrà sol·licitar la cita i es publicitarà a través de les xarxes socials l’any de naixement dels qui la poden demanar. Als majors de 70 anys se’ls continuarà cridant per telèfon per a ser vacunats en els seus respectius centres de salut.

Balears continuarà vacunant aquesta setmana a les persones d’entre 70 i 79 anys, que podran rebre la vacuna de Janssen en alguns casos i a la de 60 a 69 anys als qui se’ls administrarà la vacuna d’Astrazeneca.

Aquesta setmana està previst que arribin 35.500 dosi a les illes, que se sumaran a les 3.600 vacunes de Janssen que començaran a administrar-se també aquesta setmana en el conjunt del territori. Són gairebé 15.000 dosis menys que el mes passat. Des del departament de Salut atribueixen aquesta nova incidència a la logística de la vacuna d’AstraZeneca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència