Connect with us

Actualitat

Els grups de l’oposició demanen la continuïtat de la piscina municipal de Manacor

AIPC-SyS, El Pi i Partit Popular ho consideren un “espai imprescindible”

Després que l’empresa concessionària del servei de piscina municipal de Manacor s’hagi declarat en concurs de creditors i l’equip de govern municipal de Manacor hagi manifestat, en declaracions als mitjans, que una vegada acabi el procés concursal valorarà la idoneïtat d’aquesta prestació; els tres grups de l’oposició municipal (AIPC-SYS, El Pi i Partit Popular) han demanat per escrit que “Manacor segueixi tenint servei de piscina municipal”.

Segons aquests tres grups, “el fet que des de l’equip de govern es plantegin reconvertir l’espai en una zona cultural, implicaria, per una banda perdre un servei que consideram imprescindible, i per altra, tapar la cubeta de la piscina. En cas de voler-se recuperar en el futur, els costos serien considerables”. Segons el text del comunicat emès aquest divendres, “en cap cas posam en dubte la necessitat de què Manacor compti amb més espais culturals, però mai en detriment de serveis municipals com el de la piscina”. Per aquesta raó, els tres grups han decidit presentar una moció conjunta, que ja ha estat registrada, perquè l’assumpte pugui ser tractar en el pròxim ple municipal.

Cal recordar, que el Jutjat Mercantil número 3 de Palma va notificar fa uns dies a l’Ajuntament de Manacor la clausura de les esmentades instal·lacions. Aquest fet es produïa després que l’empresa concessionària, Esquitxos de Blavor S.L., s’hagués declarat en concurs de creditors a principis del passat mes de març. El Jutjat Mercantil número 3 de Palma també va notificar a l’Ajuntament de Manacor el cessament de l’activitat per part de l’empresa, que tenia la concessió de la piscina municipal de Manacor des de l’any 1997. Des de llavors les instal·lacions romanen tancades.

Són tendència