Connect with us

Actualitat

Artà estrena el mercat cobert

Artà estrena el mercat cobert

A obert novament les seves portes després de la reforma

El Mercat Municipal d’Artà o mercat cobert va obrir dimarts passat les seves portes a la gent després de romandre tancat uns mesos per les obres de reforma. Ho va fer el mateix dia  de mercat i aplicant les mesures sanitàries de prevenció, amb una sola entrada i sortida habilitades i amb els informadors Covid-19 pendents del trànsit de gent.

La reforma, consolidació estructural, rehabilitació i adequació d’usos de l’emblemàtic edifici situat a la plaça del Conqueridor permetrà al municipi comptar amb un espai modern i diàfan que a banda de conservar la seva actual funció de mercat agroalimentari els dimarts, podrà ser destinat a altres usos de diferent caire la resta de dies de la setmana.

La intervenció, que ha tengut en compte les particularitats d’un edifici inclòs en el Catàleg de Protecció del Patrimoni històric i cultural d’Artà, ha permès reforçar la coberta del mercat, millorant la seva consistència i seguretat, renovar les instal·lacions elèctriques, de fontaneria i climatització, renovar el sòl i reorganitzar els espais interiors, entre d’altres.

Un dels objectius del nou edifici és possibilitar la millora de l’oferta lúdica i d’activitats al municipi, per la qual cosa s’ha convertit en una instal·lació versàtil, còmoda, funcional i preparada per ser adaptada a les necessitats de demanda social de la gent.

Són tendència