Connect with us

Comunitat

Caçat un motorista a 154 quilòmetres per hora en una carretera de Mallorca

Els fets van ocórrer divendres passat en la carretera Ma-10 (Pollença-Andratx)

La Guàrdia Civil ha procedit a la recerca d’un home de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

El matí del passat divendres, agents del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil duien a terme un control estàtic de velocitat en la carretera Ma.-10 (Pollença-Andratx). Durant el mateix una motocicleta de gran cilindrada va ser captada pel cinemòmetre circulant a 154 km/h en un tram de via limitat a 60 qilòmetres per hora. Una vegada identificat el conductor, de nacionalitat sèrbia de 33 anys, se’l va informar que havia incorregut en un delicte contra la seguretat viària. Després del lliurament de diligències en el Jutjat de Guàrdia serà sotmès en els pròxims dies a un judici ràpid.

Per part de la Guàrdia Civil es fa una crida a tots els conductors i usuaris sobre la necessitat de realitzar una conducció responsable, respectant en tot moment les normes de circulació i sense assumir riscos innecessaris, evitant per a això conductes inadequades, arriscades o antireglamentàries.

Són tendència