Connect with us

Actualitat

Instal·lats 26 nous panells informatius al Parc Natural d’Es Trenc- Salobrar de Campos

Instal·lats 26 nous senyals informatius al Parc Natural d'Es Trenc- Salobrar de Campos

Pretenen ordenar l’ús públic i garantir la conservació de l’espai

El projecte ‘Recuperació d’hàbitats i ordenació de l’ús públic del Parc Natural d’Es Trenc-Salobrar de Campos’ ha permès la instal·lació de vint-i-sis senyals en el marc del projecte finançat a través del fons de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS) dotat amb 18.534,72€. Els nous senyals faciliten l’ordenació d’accés dels visitants i garanteixen la conservació d’aquest espai natural protegit.

L’actuació ha estat motivada per l’increment i la diversificació d’activitats que s’ha produït els darrers anys i que amenaça l’estat de conservació per la pressió exercida sobre els hàbitats, així com per l’especial fragilitat dels hàbitats dunars, de zones humides i la pertorbació i deteriorament dels paràmetres ambientals.

En total s’han col·locat 22 cartells a diferents punts del domini públic marítim terrestre de l’àmbit del parc natural i altres 4 senyals d’identificació d’equipaments i de cartografia de l’espai a l’aparcament públic de Sa Barralina.

14 d’aquests senyals informen sobre la normativa, identifiquen llocs, equipaments i orienten i distribueixen al visitant en l’espai natural protegit en català, castellà i anglès. Els altres 8 són interpretatius i estan orientats a la comunicació dels valors patrimonials més destacats de l’espai natural protegit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència