Connect with us

Actualitat

L’hospital de Manacor torna a quedar-se sense pacients ingressats a l’UCI per la Covid

El Govern dóna llum verda a les obres d'ampliació de l'Hospital de Manacor

Quatre persones romanen hospitalitzades en planta per casos de contagi

Els suposats casos de rebrots que la Conselleria de Salut preveu després de les festes de la Setmana Santa no s’estan deixant notar en el Llevant de Mallorca, pel que respecta al nombre de nous ingressos que s’han produït en aquests últims dies a l’Hospital de Manacor.

El centre hospitalari, tal com va succeir a principis del mes passat, no compta ara mateix amb cap pacient en la unitat de crítics. Aixo si, quatre persones romanen hospitalitzades en planta per casos de contagi.

Aquesta notícia, contrasta d’alguna forma amb els 58 casos positius que s’han diagnosticat en les últimes hores en el conjunt del territori, ja que superen en 27 la xifra de nous contagis que s’havien notificat el dia anterior. Aquest sensible increment, de gairebé un cinquanta per cent en un sol dia, interromp la tònica d’una Setmana Santa amb caigudes constants de la incidència del coronavirus. Cal esperar l’evolució epidemiològica que es produeix en els pròxims dies.

També cal destacar que la Conselleria de Salut ha notificat avui mateix el primer mort de la covid-19 a Balears en els últims 12 dies, amb el que la xifra de decessos s’eleva a 780 des del començament de la pandèmia.

Salut ha notificat avui mateix el primer mort de la covid-19 a Balears en els últims 12 dies

Són tendència