Connect with us

Oci i Cultura

Felanitx promou una campanya per tal d’incentivar el consum en el petit comerç

Felanitx promou una campanya per tal d'incentivar el consum en el petit comerç

‘Mou Felanitx’ estarà activa des de l’1 de maig i fins al 15 de juny

L’Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de comerç ha presentat aquest dimecres la campanya «Mou Felanitx», una campanya de vals de descompte pels ciutadans de la qual se’n beneficiarà el sector comercial i de la restauració de tot el municipi.

Aquesta setmana sortiran publicades les bases de la convocatòria al BOIB i els establiments ubicats al municipi es podran inscriure a la campanya fins dia 30 d’abril a entrant a la plana web mou.felanitx.org.

El batle de Felanitx Jaume Monserrat ha explicat «l’objectiu d’aquesta primera campanya és incentivar la compra al petit comerç i donar una mà a la restauració del terme municipal. Mou Felanitx és el lema de la campanya, volem que els ciutadans comprin a Felanitx, Portocolom, s’Horta i Cas Concos, ara el teixit comercial ens necessita i per poc que es pugui s’ha d’estar devora ells»

El regidor de comerç, Rafel Rubio «aquesta primera campanya de primavera estarà activa per la ciutadania des de l’1 de maig i fins al 15 de juny de 2021. Totes les persones interessades a obtenir aquests vals tant de restauració com de comerç s’hauran de descarregar un codi que servirà per canviar als establiments. Tenim previst llançar dues campanyes més per l’estiu i tardor per no centralitzar-ho tot en només dos mesos»

Els vals de descompte seran de 10 € que s’activarà amb una despesa mínima de 20 € per als comerços i d’un val de 5 € amb una despesa mínima de 10 € per als bars, restaurants i cafeteries. La campanya Mou Felanitx preveu beneficii a uns 12.000 habitants del municipi. L’Ajuntament habilitarà diferents espais municipals perquè les persones majors que no tenen accés a les noves tecnologies pugin tenir també els seus vals.

Són tendència