Connect with us

Actualitat

Denunciades 6 persones per celebrar una reunió social amb diferents nuclis de convivència a Algaida

Denunciades 6 persones per celebrar una reunió social amb diferents nuclis de convivència a Algaida

266 ciutadans han estat identificats a Balears per incomplir les restriccions imposades per la Covid-19 durant la Setmana Santa

Un total de 266 ciutadans han estat identificats a Balears per incomplir les restriccions imposades per la Covid-19 durant la Setmana Santa. Entre els ells, figuren 6 persones que van ser identificades després de celebrar una reunió social amb diferents nuclis de convivència a Algaida, concretament en un habitatge situat al carrer Camí de Son Arbós.

Del total d’actuacions dutes a terme aquests dies per la Guàrdia Civil i agents de la Policia Local, destaca una festa il·legal celebrada en una localitat d’Eivissa que va arribar a concentrar a més de 140 persones. Segons ha informat la Guàrdia Civil, es tracta d’una festa on es comercialitzava el seu accés i assistència. Una activitat il·legal, circumstància de la qual els seus participants i organitzadors eren conscients i per a evitar ser descoberts van cobrir les finestres amb matalassos, amb l’aparent intenció de no ser ni audibles, ni visibles des de l’exterior.

Els organitzadors d’aquesta convocatòria també havien contractat un servei de seguretat privada, al qual havien encomanat, entre altres tasques, la custòdia dels telèfons mòbils dels assistents com a condició prèvia d’accés a la festa. Una part important dels assistents eren ciutadans estrangers, procedents d’Alemanya, Argentina, Colòmbia, França, Itàlia i el Regne Unit.

Tres persones assistents a una altra festa il·legal descoberta també han estat detinguts aquests dies, dos per desobediència i una tercera per un delicte contra la salut pública.

Són tendència