Connect with us

Vist a les xarxes

Nova York legalitza el consum recreatiu de l’herba

Nova York legalitza el consum recreatiu de l'herba

La mesura podria generar 350 milions de dòlars en impostos anuals

Nova York ha decidit seguir els passos d’altres 14 estats i ha aprovat finalment el projecte que legalitza l’ús recreatiu de la maria per a majors de 21 anys, després d’hores d’intensos debats en la legislatura estatal.

El controvertit projecte ha trobat finalment llum verda i podria ajudar a sanejar les arques públiques després de l’impacte de la pandèmia. La legislació podria generar 350 milions de dòlars en impostos anuals i part d’aquests fons hauran de ser invertits en les comunitats de minories afectades per les severes sentències per la possessió d’aquesta droga. La nova indústria crearia entre 30.000 i 60.000 llocs de treball, segons ha transcendit a diversos mitjans del país.

Durant el debat previ a la seva aprovació republicans i alguns demòcrates van expressar la seva preocupació que s’estigui enviant un missatge erroni als menors i com la policia podrà determinar si un conductor està sota l’efecte d’haver fumat herba.

El projecte, que haurà de seguir la tramitació administrativa fins a la seva aprovació definitiva, podria arribar a torbar-se dos anys a estar totalment implementat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència