Connect with us

Oci i Cultura

Son Servera, Cala Millor i Cala Bona ja disposen de noves vitrines d’informació cultural

Son Servera, Cala Millor i Cala Bona ja disposen de noves vitrines d'informació cultural

Han estat instal·lades a tres punts concorreguts dels tres nuclis

L’Ajuntament de Son Servera, mitjançant la delegació de Cultura, ha instal·lat en tres punts del terme municipal vitrines de publicitat que en endavant permetran informar de l’agenda cultural municipal.

Els emplaçaments en els quals s’han ubicat són els següents: a l’avinguda Constitució de Son Servera, a la plaça Mallorca de Cala Millor i al passeig Marítim de Cala Bona, tres punts concorreguts i accessibles per a tots els residents dels tres nuclis.

Aquestes vitrines, amb el rètol “Agenda cultural”, serviran per informar de tota la programació del Teatre Municipal La Unió i d’altres actes culturals promoguts per l’Ajuntament i per la resta de serveis que formen part del Departament de Cultura, com ara les biblioteques municipals, l’Arxiu municipal o les activitats que genera el CIJ Son Servera. A més, estan retroil·luminades per poder ser visibles en qualsevol moment.

Cal ressaltar que aquestes vitrines publicitàries han estat construïdes pels operaris de la Brigada Municipal, als quals el regidor de Cultura, Fafang Dong Hu, ha agraït l’excel·lent feina, que a més ha permès reduir considerablement la despesa que hagués suposat comprar-les.

Aquesta actuació s’afegeix a d’altres que properament també s’instal·laran, com ara un gran rètol de “Teatre La Unió” a la façana del teatre, també construït per la Brigada, visible des de tots els carrers adjacents per tal de poder identificar l’edifici, i senyals de trànsit direccionals per arribar-hi fàcilment.

“Amb totes aquestes actuacions, la intenció és fer més visible tant l’agenda cultural del municipi com l’espai del teatre municipal, tant per als residents com per als qui ens visitin de fora.”, ha conclòs el regidor de Cultura, Fafang Dong Hu.

Són tendència