Connect with us

Actualitat

Els treballadors de Majorica traslladen al batle de Manacor les seves inquietuds

Els treballadors de Majorica traslladen al batle de Manacor les seves inquietuds pel futur de l'empresa

Miquel Oliver també s’ha reunit amb els representants de l’empresa Majolaperla, que probablement assumirà en breu la gestió de la societat

“Manacor no es pot entendre sense Majorica i Majorica no es pot entendre sense Manacor. L’Ajuntament de Manacor fa feina perquè l’empresa que es faci amb la propietat de Majorica no se’n vagi a produir fora i faci un exercici de responsabilitat i no faci acomiadaments”, ha declarat aquest dimarts el batle, Miquel Oliver.

Aquestes declaracions s’han produït després de que Miquel Oliver, s’hagi reunit aquest dimarts amb els representants del comitè d’empresa de Majorica, afectats pel concurs de creditors de l’empresa. Els treballadors han transmès les seves inquietuds al batle, que s’ha compromès a defensar que l’empresa guanyadora del concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina, així com la producció, fabricació i comercialització a Manacor.

Després d’aquest contacte amb els treballadors, Miquel Oliver també s’ha reunit amb els representants de la societat Majolaperla, propietat de l’empresari francès Gregorie Augustin Bontoux, i que l’administrador concursal ha situat com a favorita per fer-se amb la propietat.

En aquesta trobada, el batle de Manacor ha compartit la preocupació dels treballadors i de l’Ajuntament de Manacor respecte la possibilitat que Majorica destrueixi llocs de feina, deslocalitzi els processos de producció i fabricació i tanqui les botigues del municipi. Per la seva part, els representants de Majolaperla han avançat la seva intenció de mantenir oberta la botiga de Manacor, així com el compromís de dur a terme un pla de readmissió de treballadors en cas que en un futur augmenti la producció.

Miquel Oliver també s’ha reunit aquest dimarts amb els representants de la societat Majolaperla.

Els representants de Majolaperla han avançat la seva intenció de mantenir oberta la botiga de Manacor, així com el compromís de dur a terme un pla de readmissió de treballadors en cas que en un futur augmenti la producció

L’Ajuntament de Manacor va aprovar per unanimitat una moció en el ple del mes de març en suport dels treballadors de Majorica, una empresa que no es pot deslligar de la història contemporània de Manacor. És per això que els esforços de l’equip de govern municipal se centren des de fa setmanes en defensar el manteniment dels centres de producció i comercialització de la perlera, així com el manteniment del màxim nombre de treballadors.

Són tendència