Connect with us

Comunitat

Balears rebrà 145 milions menys dels 1.000 anunciats per a destinar a les ajudes directes

Balears rebrà 145 milions menys dels 1.000 anunciats per a destinar a les ajudes directes

Les assignacions previstes pel govern de l’estat per a Canàries, Andalusia i Catalunya superen el muntant econòmic assignat a l’arxipèlag

Balears rebrà 855,7 milions d’euros dels 7.000 milions aprovats pel govern espanyol per a ajudes directes als sectors amb major impacte per la crisi de la covid-19.

Segons l’ordre del Ministeri d’Hisenda en la qual es detalla el repartiment per territoris d’aquests fons, publicada aquest divendres pel Boletín Oficial del Estado, Balears és el quart territori amb major assignació, per darrere de Canàries (1.144 milions d’euros), Andalusia (1.109 milions) i Catalunya (993,2 milions).

El Govern balear va xifrar inicialment la partida que rebria l’arxipèlag en gairebé 1.000 milions d’euros i posteriorment va assenyalar que serien 925 milions. Finalment, la quantitat total ha quedat reduïda en 855 milions.

Aquest fet ha tornat ha ser fortament criticat en les xarxes socials que insisteixen a denunciar el maltractament econòmic al qual es veu sotmès Balears des de Madrid.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència