Connect with us

agenda

La Música Antiga torna a la Colònia de Sant Pere

Els concerts previstos, sis en total fins el 22 de juliol, ompliran de música tres espais emblemàtics del nucli costaner: l’Església parroquial, el Centre cultural i Ses Minyones

Organitzada per Amics de la Música de sa Colònia de Sant Pere, la VI Setmana de Música Antiga torna a l’escenari com a plataforma professional dels músics illencs especialitzats en aquest repertori, així com una oportunitat única per convidar solistes destacats de l’àmbit nacional i internacional per treballar conjuntament amb conjunts i solistes de l’illa.

El programa d’enguany, en el qual col·laboren el Departament de Cultura del Consell, l’Ajuntament d’Artà i l’Institut d’Estudis Balelàrics, arranca aquest divendres, 14 de juliol, amb un acte de presentació i el concert inaugural serà dissabte, 15 de juliol, oferint al públic assistent un recorregut “De Mannheim a Esterhaza: el naixement d’un nou estil” en el casal de Ses Minyones de la Colònia de Sant Pere. La Setmana de Música Antiga 2017 se focalitza a oferir tot aquell repertori que habitualment queda al matge de les programacions habituals. La majoria de les obres programades al festival són obres poc interpretades en públic i gairebé absents del mercat discogràfic tot i la seva vàlua artística.

Els concerts previstos, sis en total fins el 22 de juliol, ompliran de música tres espais emblemàtics de la Colònia de Sant Pere: l’Església parroquial, el Centre cultural i Ses Minyones. Més enllà de la programació musical, l’edició d’enguany inclou una jornada d’estudis i reflexió sobre l’estat del sector professional de la música antiga a les Illes Balears, que se celebrarà el 22 de juliol al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere, des de les 11h a les 20 h.

La VI Setmana de Música Antiga de la Colònia de Sant Pere s’ha presentat aquest migdia al Centre Cultural la Misericòrdia, amb la presència del director insular de Cultura, Rafel M. Creus, la directora general de Cultura del govern balear, Joana Català, la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Artà, Paula Ginard i els representants d’Amics de la Música de sa Colònia de Sant Pere, Rafel Caldentey i Jordi Alomar.

Són tendència