Connect with us

Actualitat

Felanitx tanca la compra del solar que acollirà la nova escola d’infantil i primària

Felanitx tanca la compra del solar que acollirà la nova escola d'infantil i primària

Els terrenys estan situats al carrer de Manacor, entre el començament del camí de Son Proenç i la carretera de Portocolom

L’Ajuntament de Felanitx ha formalitzat la compra dels terrenys el cedirà a la Conselleria d’Educació per construir-hi el nou CEIP del municipi. El solar, un dels tres presentats, és el que té més proximitat, les connexions a les xarxes de serveis és la més adequada i es té possibilitat d’annexionar solars adjacents en un futur. L’Ajuntament pagarà pels terrenys una quantia de 240.000€ als quals s’hi haurà d’afegir el cost de la dotació de serveis. 

És una parcel·la classificada com a sòl rústic comú, situada a la carretera de Manacor. El solar destaca per ser de proporcions allargades i amb una topografia molt suau. La superfície és de 8.220 m2. 

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat «Avui hem fet l’adjudicació del solar de la futura escola, era una demanda bastant reivindicada pel sector educatiu i que ajudarà a descongestionar les aules de Felanitx. Ara ja hem iniciat les passes per la dotació de serveis i poder cedir a la conselleria el terreny adequat per construir el centre»

El consistori ha fet feina amb l’estudi de mobilitat que garanteixi la viabilitat del centre, segons ha informat el Consistori.

Té una superfície de 8.220 m2

Són tendència