Alemanya es confina per Setmana Santa
Connect with us

Vist a les xarxes

Alemanya es confina per Setmana Santa

El govern de Merkel decideix tancar tot el país de l’1 al 5 d’abril

Alemanya decideix tancar portes per frenar el coronavirus de cara a Setmana Santa. El govern federal ha anunciat aquest dimarts que endureix les restriccions després del repunt de contagis. La mesura més destacada és que es confinarà de l’1 al 5 d’abril: és a dir, durant el període de dies festius més importants.

L’ordre és tancar tots els comerços i empreses durant aquests dies i que la gent es quedi a ca seva tant com pugui. Així, es demana que només treballin els que facin tasques essencials per al funcionament del país.

La cancellera Angela Merkel s’ha referit a la situació molt greu i ha recalcat que cal ser molt prudents per evitar una sobrecàrrega del sistema sanitari per culpa d’un virus que, segons ha dit, “no es vol rendir”.

Les mesures que s’han acordat també inclouen l’obligació de fer-se una PCR per entrar a Alemanya des de qualsevol indret del món. També si es torna de llocs com Mallorca, que no figura a la llista de zones de risc i que està sent una de les destinacions que molts alemanys han reservat aquests dies.

Les mesures que s’han acordat també inclouen l’obligació de fer-se una PCR per entrar a Alemanya des de qualsevol indret del món

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com