Connect with us

Actualitat

Condemnen a l’Ajuntament de Son Servera a abonar a la família d’un policia local mort el complement per festius

El nou contracte de recollida de fems i neteja viària de Son Servera queda desert

L’organització sindical ha mantingut que la llavors la batlessa, Natalia Troya, va negar aquestes reclamacions recolzant-se en un informe realitzat per l’interventor

El Jutjat del Contenciós Administratiu número 1 de Palma ha condemnat a l’Ajuntament de Son Servera a abonar als familiars d’un agent de Policia Local mort les quantitats corresponents al complement de prolongació de jornada per realitzar treballs en festius, que li va ser negada durant el període que va estar de baixa.
D’aquesta manera el jutge ha resolt la demanda interposada per la Central Sindical Independent de Funcionaris (CSIF). A partir del mes de maig de 2015, l’agent de la Policia Local, en trobar-se de baixa mèdica per sofrir un càncer, va trobar que la seva nòmina s’havia reduït en negar-li “un complement econòmic que tenien pactat i reconegut en l’Acord Col·lectiu del Personal Funcionari d’aquest ajuntament”, segons ha indicat CSIF.

L’organització sindical ha mantingut que la llavors la batlessa, Natalia Troya, va negar aquestes reclamacions recolzant-se en un informe realitzat per l’interventor. L’agent va continuar llavors per la via judicial, representat pels serveis jurídics del CSIF, però va morir gairebé vuit mesos abans de conèixer-se aquesta sentència.

“Aquesta sentència judicial demostra la falta de respecte a la legalitat, així com també d’humanitat per part de l’anterior batlessa de l’Ajuntament de Son Servera, Natalia Troya”, segons el CSIF

En aquest sentit, el procés va continuar per part de la seva esposa, qui a més té al seu càrrec al fill de tots dos, d’escassos mesos d’edat.

En la sentència, el jutge declara la resolució de l’Ajuntament -que catalogava el complement de productivitat- no ajustada al dret i descarta la possibilitat de recurs ordinari.

“Aquesta sentència judicial demostra la falta de respecte a la legalitat, així com també d’humanitat per part de l’anterior batlessa de l’Ajuntament de Son Servera i de la resta de responsables del seu partit mentre que la resta de l’equip de govern no van poder imposar-se al no poder superar la majoria oposada”, han denunciat.

Són tendència