Connect with us

Vist a les xarxes

“Poc després de Setmana Santa tindrem una situació com la de Nadal”

"Poc després de Setmana Santa tindrem una situació com la de Nadal"

Això és el que creu Christian Drosten, l’homòleg de Fernando Simón en el govern alemany

Setmana Santa serà una data clau. Christian Drosten, l’homòleg de Fernando Simón al govern d’Angela Merkel i un científic de molt prestigi al país, ha avançat en una entrevista quan creu que empitjorarà la situació de la pandèmia. I ha declarat estar convençut de què “poc després de Setmana Santa tindrem una situació com la de Nadal […]. No és la fantasia d’experts individuals, sinó que és la visió oficial del que ens espera les pròximes setmanes”, ha avançat el viròleg.

Mitjans d’arreu del món segueixen les seves previsions i alertes sobre la crisi sanitària. Un pic a la setmana sol participar en un programa de la ràdio pública alemanya.

Segons els pronòstics de Drosten, la situació serà “dràsticament més difícil” per les variants noves del virus i que es complicarà encara més per als grups d’edat vulnerables i que encara no hagin rebut la vacuna.

Sobre la suspensió de la vacunació amb AstraZeneca en diversos països de la Unió Europea, l’expert ha dit que “per descomptat, cal agafar-s’ho seriosament i mirar-ho”, encara que tampoc ha descartat que els casos de trombosis puguin explicar-se per altres causes.

Aquest viròleg és el mateix que durant els mesos previs a l’estiu de l’any passat ja assegurava que la pujada de les temperatures (a la primavera i estiu) no aconseguiria reduir la incidència del virus, al contrari d’allò que defensaven altres veus suposadament autoritzades i que sabien de què parlaven.

Aquest viròleg és el mateix que durant els mesos previs a l’estiu de l’any passat, ja assegurava que la pujada de les temperatures no aconseguiria reduir la incidència del virus, al contrari d’allò que defensaven altres veus suposadament autoritzades

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència