Connect with us

Oci i Cultura

‘El meu nom és Teresa’, aquest divendres i dissabte en el Teatre d’Artà

'El meu nom és Teresa', aquest divendres i dissabte en el Teatre d'Artà

Un càncer va impedir que l’obra pogués ser interpretada per l’actriu manacorina, Catalina Riera, que va morir abans de l’estrena

El Teatre d’Artà acull aquests mesos el VI Cicle de Teatre Íntim. En aquesta ocasió, en sessió doble de divendres i dissabte (20 hores) es podrà gaudir de l’obra ‘El meu nom és Teresa’, escrita per Teresa Manresa.

Un text basat en un humaníssim testimoniatge en primera persona de qui ha sofert en carn pròpia el maligne procés d’un càncer, amb tots els canvis que comporta en la vida diària des del moment del diagnòstic.

Un monòleg que l’actriu manacorina Catalina Riera s’havia proposat interpretar, però que la mateixa malaltia li va impedir fer-ho després de morir mesos abans de la seva estrena. En aquesta ocasió és interpretada per l’escriptor i dramaturg artanenc, Miquel Mestre, per exprés desig de Riera.

La recaptació de les dues funcions va destinada íntegrament a l’Associació Contra el Càncer

La funció servirà com a pòstum homenatge a l’actriu de Manacor i a totes les víctimes d’aquesta malaltia. La recaptació de les dues funcions va destinada íntegrament a l’Associació Contra el Càncer. Preu únic de les entrades: 10 euros.

Són tendència