Connect with us

Actualitat

El sector turístic del Llevant confia d’un estiu “més o manco normal”

El sector turístic del Llevant confia d'una temporada d'estiu "més o manco normal"

La presidenta Armengol i el conseller Iago Negueruela han visitat aquest dimecres la zona per a abordar la reactivació i el pla d’ajudes estatals

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s’han desplaçat aquest dimecres a Sant Llorenç, Son Servera i Capdepera, on han desenvolupat una jornada de treball en què han valorat la situació econòmica, turística i laboral d’aquests municipis junt amb els seus batles i els agents econòmics de la zona.

La zona del Llevant de Mallorca, igual que la resta de destinacions turístiques de les Illes, pateix les conseqüències de la pandèmia provocada per la Covid-19. Al llarg de la visita, Armengol i Negueruela s’han reunit amb representants de les federacions empresarials i hoteleres d’aquestes zones.

L’objectiu de la trobada, a la qual ha assistit també la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), Maria Frontera, ha estat abordar la reactivació econòmica i el pla d’ajudes estatals per a autònoms i empreses afectades per la COVID-19 en una de les zones de Mallorca més afectades per la caiguda del turisme.

En el transcurs de la reunió, els agents econòmics de la zona han pogut traslladar a la presidenta del Govern les necessitats per les quals passa la destinació i les millores que podria afrontar a curt, mitjà i llarg termini. Els representants turístics i batles dels municipis en qüestió, han exposat a la presidenta del Govern que, a més de la pandèmia, encara arrosseguen les conseqüències de la fallida del turoperador Thomas Cook de fa just dos anys.

Els representants turístics de la zona, han exposat a la presidenta del Govern que, a més de la pandèmia, encara arrosseguen les conseqüències de la fallida del turoperador Thomas Cook de fa just dos anys

Els hotelers i comerciants de la zona costanera mantenen la respiració, però prefereixen creure que enguany hauran de conformar-se amb un estiu “més o manco normal”. O almenys, a això s’aferren.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència