Connect with us

Vist a les xarxes

Armin Laschet: “Jo no recomanaria viatjar a Mallorca”

Armin Laschet: "Jo no recomanaria viatjar a Mallorca"

És el president del CDU, partit d’Angela Merkel

El president de la Unió Cristianodemòcrata (CDU), Armin Laschet, el partit de la cancellera alemanya, Angela Merkel, ha declarat aquest dimarts que ell particularment no recomanaria viatjar a Mallorca durante la propera Setmana Santa, malgrat que l’illa ja no està contemplada com a zona de risc pel govern alemany.

Segons Laschet, “que Mallorca ja no sigui considerada com a zona de risc es deu a la baixada de la incidència. No obstant això, jo no recomanaria viatjar a Mallorca, existeix el perill de trobar-se amb gent que ve de zones d’alta incidència”, ha manifestat en el transcurs d’una compareixença davant la premsa.

Laschet ha fet aquesta declaració en la seva condició de primer ministre del Rin del Nord-Westfàlia després que se li hagi demanat pel malestar del sector turístic a la seva regió davant el fet de no poder obrir els hotels mentre és possible viatjar a Mallorca.

El portaveu del Govern alemany, Steffen Seibert, ha insistit també  avui mateix en què el que no hi hagi un advertiment exprés contra els viatges a Mallorca no implica una invitació a viatjar. Ha recomanat prescindir de tots els viatges que no siguin estrictament necessaris.

Són tendència