Connect with us

Oci i Cultura

Barnasants arriba a Mallorca

Barnasants arriba a Mallorca

Aquesta nova edició preveu concerts a Manacor, Porreres, Esporles i Palma

La 26a edició de Barnasants arriba el pròxim mes d’abril a Mallorca i s’estendrà fins al mes de juliol, amb fins a 11 concerts, la majoria dels quals estrenes de nous treballs. En aquesta nova edició, el 85% de la programació del Barnasants està formada per artistes o grups que actuen en llengua catalana.

Una nova edició que preveu concerts a Manacor, Porreres, Esporles i Palma. Pel que fa als concerts prevists a l’interior de Mallorca, Joan Isaac i Carme Sansa oferiran el 24 d’abril a una actuació a l’Auditori del Conservatori de Manacor. Meritxell Gené, l’1 de maig al Claustre de Manacor, Gemma Humet, el 22 de maig i Eduard Iniesta, el 12 de juny, presentaran els seus últims treballs discogràfics a l’Auditori de Porreres. Gené fa immersió a Sa Tanca d’allà dins, un àlbum artesanal que musica els poemes del seu llibre ‘Després dels esbarzers’, amb un títol inspirat a Formentera. Humet presentarà ‘Màtria‘, una acurada producció guardonada com a millor disc de cançó de l’any. Per la seva banda, Iniesta presentarà el seu desè àlbum ‘Trajecte animal’, coproduït amb el guitarrista Dani Vega de Mishima.

També forma paret de la llista d’espectacles del Barnasants a Mallorca el concert Ovidi 25, que és la recuperació del concert homenatge a Ovidi Montllor. L’espectacle arriba de la mà de Borja Penalba, Mireia Vives, David Caño, David Fernàndez i Toti Soler. Aquest espectacle es podrà veure al Claustre de Manacor el pròxim 19 de juny.

Finalment, tancarà la programació mallorquina Maria del Mar Bonet i el valencià Borja Penalba, amb la presentació del disc enregistrat en directe en plena pandèmia al Teatre Micalet de València, allà on el duet va actuar per primera vegada ara fa cinquanta anys.

Els músics mallorquins Pau Riba, Maria Jaume, Lluís Cabot, Clara Fiol, Tomeu Penya, Maria del Mar Bonet, Imaràntia, Marcel Pich i el trio Entreveus oferiran concerts arreu dels Països Catalans.

La programació d’actuacions musicals del Barnasants 2021 a Mallorca ha estat presentat aquest dimarts a Manacor, amb l’assistència del director del Barnasants, Pere Camps, la consellera insular de Cultura, Bel Busquets, el batle de Manacor, Miquel Oliver, la batlessa de Porreres, Xisca Mora i la d’Esporles, Maria Ramon Salas.

Són tendència