Connect with us

Actualitat

L’UCI de l’Hospital de Manacor es queda sense pacients de la Covid-19

Hospital de Manacor

És la primera vegada que no hi ha ningú ingressat en vigilància intensiva des que s’ofereixen dades; romanen dos pacients hospitalitzats en planta

La Unitat de Vigilància intensiva de l’Hospital de Manacor, després de molts mesos sense que es donés aquesta circumstància, s’ha quedat sense pacients ingressats a conseqüència de la Covid-19. L’Hospital ara mateix només compta amb dos pacients hospitalitzats en planta relacionats amb la pandèmia.

Aquesta dada positiva s’ha facilitat el mateix dia, que el Servei de Salut de Balears ha detectat 19 contagis nous positius en les últimes 24 hores, 14 d’ells a Mallorca. En xifres generals, l’ocupació de les UCI amb pacients afectats per aquesta malaltia baixa al 13%, segons les xifres facilitades avui pel portaveu del Govern, Iago Negueruela.

També ha remarcat la millora de la situació assistencial en el conjunt del territori, especialment en les UCI “encara que de manera més lenta que la baixada de casos”, i ha detallat que l’ocupació de les unitats de crítics per la covid se situa, ara mateix, en el 13%.

Són tendència