Connect with us

Esports

L’últim adéu a Miquel Jaume

L'últim adéu a Miquel Jaume

El Palma Futsal ret un emotiu homenatge al seu president i fundador, que va morir dijous passat després de no poder superar una intervenció quirúrgica

Últim adéu a Miquel Jaume ‘Jimmy‘. Emotiu homenatge el que s’ha viscut aquest dissabte al pavelló de Son Moix, minuts previs a l’inici del partit de LNFS entre el Patma Futslal i el Córdoba Patrimonio.

El porter i capità de l’equip, Carlos Barrón, ha estat l’encarregat de dipositar en la zona central de la Llotja un ram de flors, que anava acompanyat d’una cinta daurada amb un text d’agraïment i rècord de part de tota la família esportiva del Palma Futsal. També s’ha guardat un minut de silenci abans de l’inici del partit, mentre que tots els jugadors i directius de l’equip portaven un braçalet de color negre amb el lema ‘Gràcies, Miquel’.

L'Associació Esportiva Manacor s'ha sumat a les mostres de reconeixement cap a la figura de Miquel Jaume.

L’Associació Esportiva Manacor s’ha sumat a les mostres de reconeixement cap a la figura de Miquel Jaume.

A l’acte també hi han assistit el president de la Liga Nacional de Fútbol Sala (LNFS), Javier Lozano, diversos patrocinadors de l’equip, representants d’altres clubs esportius de l’illa, a més d’amics i coneguts del directiu, que va morir el passat dijous d’aquesta setmana, als 67 anys, després de no poder superar una intervenció quirúrgica. A l’acte d’homenatge també hi han estat presents la filla i el fill de Miquel Jaume.

L'últim adéu a Miquel Jaume

A l’acte d’homenatge també hi han estat presents la filla i el fill de Miquel Jaume.

En l’acte de comiat, i després de molts mesos amb restriccions de públic en les competicions esportives, han pogut participar-hi uns 200 aficionats repartits en les graderies del recinte esportiu, respectant les mesures de seguretat vigents amb motiu de la crisi sanitària.

Són tendència