Connect with us

Actualitat

“Obrir per a tancar és la frase d’avui”

Miquel Oliver, batle de Manacor

Segons el batle de Manacor, Miquel Oliver, les primeres identificacions de cossos donen sentit a les labors d’exhumació dutes a terme a Son Coletes i que “alguns van posar en dubte”

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha expressat la seva satisfacció després que hagin pogut ser identificats els tres primers cossos que van ser exhumats l’any passat en el cementiri de Son Coletes a Manacor.

Al seu judici, aquesta notícia, entre moltes altres valoracions, dóna sentit a les labors d’exhumació que es van dur a terme en el seu dia i que “alguns van posar en dubte”.
Ha manifestat que aquestes identificacions suposa retornar la dignitat als cossos trobats, però al mateix temps també a les seves respectives famílies.

Els cossos identificats corresponen a Antoni Alomar Mas, rellotger natural de Llubí, que vivia a Manacor i va desaparèixer l’agost de 1936; i de Francesca Llull Font i la seva filla, Francesca Salas Llull, desaparegudes també per aquelles dades i tancades a la presó de Manacor.

També ha recordat que la filla d’Antoni Alomar encara viu i “és molt emotiu poder-li retornar les restes del seu pare”.

Segons Oliver, “el fet d’avui permet començar a tancar ferides socialment i un deure històric que tènia Manacor en aquest sentit”.

Són tendència