Connect with us

Actualitat

Porto Cristo manté una incidència acumulada de més de 150 casos per 100.000 habitants

L'última festa de Halloween podria estar lligada a l'increment de nous contagis a Porto Cristo

A la Conselleria de Salut també li preocupa la situació que es dóna en el Centre de Salut de Son Servera que té una IA d’un centenar de casos

La situació epidemiològica en el conjunt de Balears en aquests últims 14 dies és de 54 casos per 100.000 habitants, segons les dades facilitades aquest dimecres pel departament de Salut. La situació va millorant en el conjunt del territori, però els responsables sanitaris del Govern insisteixen a repetir que no es pot abaixar la guàrdia, ja que en alguns indrets (principalment a Mallorca y Eivissa), la IA existent aquests dies continua sent de més d’un centenar de casos per 100.000 habitants.

Aquest és el cas concret de les dades que es manegen des del Centre de Salut de Porto Cristo, que manté a hores d’ara una IA de més de 150 casos per 100.000 habitants.

Pel que respecta a altres punts de la zona del Llevant, des del departament de Salut també s’ha traslladat la situació que es dóna a Son Servera, que registra una IA superior al centenar de casos.

Salut no descarta la possibilitat d’adoptar mesures concretes i especifiques en aquests indrets poblacionals, al marge de les ja existents en l’àmbit general, si la situació no millora amb els pas dels dies, per tal d’evitar una possible transmissió comunitària. Algunes d’aquestes mesures específiques podrien consistir, per exemple, a restringir l’accés a bars i restaurant.

Són tendència