Connect with us

Actualitat

Passen a disposició judicial els set detinguts acusats de torturar a un home discapacitat a Manacor

Passen a disposició judicial els set detinguts acusats de retenir i torturar a un home discapacitat a Manacor

Una vuitena persona ha estat imputada en la causa; Es tracta de la mare d’un dels presumptes autors i propietària del domicili on van succeir els fets

Aquest dimecres al matí han passat a disposició judicial en els jutjats de Manacor els set detinguts, quatre homes i tres dones, acusats de retenir i torturar durant 3 dies a un home discapacitat. Els fets es van produir aquest passat cap de setmana en un domicili de Manacor.

Els arrestats haurien aprofitat la vulnerabilitat de la víctima per a sotmetre-ho a greus tortures: li van tatuar penis en la cara i un sostenidor a l’esquena, li van cosir els dits dels peus i li van aferrar els llavis amb cola.

En les últimes hores, una vuitena persona ha estat imputada en la causa. Es tracta de la mare d’un dels presumptes autors i propietària del domicili on van succeir els fets, la qual va prestar declaració en dependències policials com investigada.

Els fets haurien començat divendres passat, quan la víctima, un home de 30 anys amb una discapacitat intel·lectual, es va trobar amb un grup de joves en la Plaça d’Espanya de Palma, i va accedir a acompanyar-los al domicili d’un d’ells, a Manacor.

Finalment l’home va aconseguir sortir del domicili diumenge passat, i es va presentar acompanyat d’un familiar en dependències policials per a denunciar tot l’ocorregut. També va haver de ser atès a l’Hospital per a ser tractat de les ferides sofertes.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com