Connect with us

Comunitat

Segona setmana consecutiva sense positius entre el professorat de Balears

Balears manté, de moment, les escoles obertes

Només hi ha 3 centres, tots ells a Mallorca, amb grups amb quarantena

Les dades recollides fins divendres 5 de març als centres educatius de les Illes Balears i d’EDUCOVID (unitat específica de Salut i Consum destinada a seguir els casos en l’àmbit educatiu) mostren que la millora general de la incidència de la pandèmia es reflecteix en l’àmbit escolar.

De fet, la setmana passada va ser la segona setmana consecutiva sense positius entre el professorat i la primera sense cap cas positiu en els estudis de contacte que s’han realitzat als centres (la setmana anterior era el 94,1 %).

Del total d’alumnat de les Illes Balears, entorn a 190.000, hi ha 39 estudiants amb PCR positiva, davant els 59 de la setmana anterior, xifra que suposa el 0,02% de l’alumnat, la majoria a Mallorca (36) i la resta a Eivissa (3).

Hi ha 4 grups en quarantena (que inclouen els 3 declarats aquesta setmana) a 3 centres educatius, tots de Mallorca. Això suposa el 0,05 % dels 8.000 grups de Balears.

Amb aquestes dades es pot afirmar que la setmana passada les escoles de Balears van registrar els millors resultats d’impacte de la pandèmia des de l’inici de curs, ja que la primera setmana del curs hi va haver 59 alumnes positius, 2 docents i 3 grups en quarantena.

La setmana passada les escoles de Balears van registrar els millors resultats d’impacte de la pandèmia des de l’inici de curs

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència