Connect with us

Actualitat

Seprona investiga una matança indiscriminada de moixos a Cala Murada

Seprona investiga una matança de moixos a Cala Murada

La Guàrdia Civil està investigant els fets i alguns sospitosos ja haurien estat identificats, segons avança el diari ‘Ultima Hora

El municipi de Manacor torna a estar damunt fulla per un nou episodi relacionat amb el maltractament animal, però aquesta vegada a Cala Murada. Segons avança aquest diumenge el diari ‘Ultima Hora’, la Guàrdia Civil s’hauria fet càrrec d’una recerca relacionada amb una matança indiscriminada de moixos que des de fa temps ve produint-se en aquest nucli costaner.

Els agents de Seprona haurien iniciat una recerca per a intentar detenir a un franctirador que des de fa temps ve utilitzant una carabina de perdigons per a disparar als moixos que es mouen per la zona. Pel que sembla i segons assenyala la mateixa font, ja s’estarien investigant a diversos sospitosos que podrien estar relacionats amb aquests fets.

Aquests lamentables fets vénen produint-se des del mes d’octubre de 2019 quan la presidenta de la Fundació Natura Mallorca, dedicada a la cura d’aquests animals, va presentar una denúncia en els jutjats de Manacor després que diversos animals haguessin sofert impactes de perdigons. El cas s’hauria arxivat, però els trets als animals continuaven produint-se amb diversos episodis d’animals ferits o morts.

La pròpia responsable de l’entitat protectora, va decidir fa uns mesos posar el cas en mans d’una empresa privada de recerca que hauria aconseguit durant les últimes setmanes recaptar diversa informació que podria ajudar a resoldre el cas i que ja ha estat posada en coneixement del Seprona, perquè l’autor o autors siguin detinguts.

La situació hauria generat desesperació i por entre els veïnats que resideixen prop de la zona on habitualment solen produir-se aquests condemnables fets.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència