Connect with us

Vist a les xarxes

Arriben les videotelefonades de WhatsApp des de l’ordinador

Arriben les videotelefonades de WhatsApp des de l'ordinador

Ja sigui des d’un PC o des d’un Mac

Si ets d’aquells que fan feina habitualment amb l’ordinador, és probable que t’hagis habilitat el WhatsApp per fer-lo servir des del teu PC o Mac. És molt més pràctic. Però el que no podies fer fins ara eren cridades telefòniques ni videotelefonades. Aquesta possibilitat,  ja és possible des d’ara per als usuaris d’ordinadors.

Com fer-ho?

Per cridar a algú, només has d’anar al xat de WhatsApp que tinguis amb aquesta persona i tocar la icona corresponent, tal com veus en la imatge que acompanya la notícia.

I a mi per què no m’apareix?

Pot ser per tres raons principals:

1. No funciona amb WhatsApp Web. Si ets dels que entren a WhatsApp a través del navegador d’internet, a la pàgina Web.whatsapp.com (WhatsApp Web), no ho podràs tenir. Aquesta funció només és operativa si t’instal·les l’aplicació de WhatsApp a l’ordinador. Te la pots descarregar tant per a Windows com per a ordinadors Mac.

2. Pot ser que tenguis l’aplicació desactualitzada. Si ets usuari de l’aplicació WhatsApp per a ordinadors, pensa que aquesta funció és nova i has d’actualitzar-te el programa. Si no saps com s’actualitza a la versió més recent, la manera més fàcil és anar a la pàgina de descàrrega i tornar-la a instal·lar. La nova aplicació substituirà l’antiga.

3. Estan en fase de proves. Si compleixes els dos requisits anteriors i encara no et surt, pensa que encara es troba en fase beta (en proves). Una mica de paciència, aviat t’apareixerà.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència