Connect with us

Vist a les xarxes

L’OMS creu que és raonable pensar que el 70% de la població estarà vacunada devers l’estiu

Autoritzat el primer assaig clínic a l'Estat per a la vacuna contra la Covid-19

Després de set setmanes consecutives amb un descens del nombre de contagis a Europa, aquesta setmana hi ha hagut un repunt de casos

Després de set setmanes consecutives amb un descens del nombre de contagis a Europa, aquesta setmana hi ha hagut un repunt de casos. Tot i així, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) diu que no es tracta d’una xifra molt alta i destaca que la tendència de la mortalitat fa quatre setmanes que cau.

Aquests índexs i la progressiva, però lenta, arribada de les vacunes permeten ser una mica optimistes. A l’actual situació i possible evolució s’ha referit aquest divendres la directora de Salut Pública de l’OMS, Maria Neira, qui ha explicat que no es pot oblidar que el virus continua circulant tot i que amb la vacuna s’aconseguirà controlar.

En aquest sentit, s’ha manifestat optimista amb el nombre de vacunes que s’aprovaran a curt termini i creu que és raonable pensar que el 70% de la població s’haurà vacunat al voltant de l’estiu. Neira apunta que perquè això passi cal accelerar l’actual ritme de vacunació. Un objectiu que veu possible perquè l’aprovació de vacunes noves va pel bon camí.

Són tendència